Advertentie: Telemarketing medewerker gezocht m/v

Prijs n.o.t.k.
Datum 12-02-2018
Bekeken 1690
Type Gezocht
Adverteerder Strongbow Offshore
Geplaatst in Personeel

Beschrijving

Functieomschrijving
Ben jij ervaren in het maken van B2B afspraken met Nederlandse bedrijven? Overtuig je graag mensen aan de telefoon? Wil jij werken binnen een jong salesteam voor een groeiend bedrijf?

Lees dan verder, want wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega om afspraken voor onze accountmanagers te maken.

Wat ga je doen?
Als Telemarketeer ga jij aan de slag met het werven van klanten en maak jij de afspraken voor onze verkoopadviseurs. Je bent gericht op kwaliteit en uitstekende service. In samenwerking met onze verkoopadviseurs zorg je voor het binnenhalen van opdrachten en het bedienen van onze prospects. Haal jij je targets? Dan ontvang jij een bonus!

Wat vragen we van jou?
Om deze functie goed uit te kunnen oefenen dien je snel je eigen verhaal te kunnen maken en geen vastgesteld script nodig te hebben voor je gesprekken. Uiteraard beschik je over doorzettingsvermogen en voldoende intelligentie en inlevingsvermogen. Je kunt effectief communiceren met voornamelijk (HR) managers en directieleden en brengt energie en enthousiasme in het team.

Verder voldoe je aan de onderstaande eisen.

Werkervaring in een B2B salesfunctie waarbij kwantitatieve en kwalitatieve targets behaald zijn.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als schrift, aangezien je telefonisch en per email zal communiceren met onze (potentiele) klanten.

Sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar: hrm@strongbowoffshore.com

Reageren op deze advertentie?

Delen

Deel deze advertentie

Opties

Advertenties

Advertentie afbeelding - Strongbow

Zakelijk

Vacatures in Suriname
Ad
Ad